Ladataan hakutuloksia
Ostoskori

Ryhdy kirjailijaksi

Haluatko Karttakeskuksen tai Tapion kirjailijaksi?

Karttakeskus ja Tapio julkaisevat metsäalan tietokirjoja sekä luontoon, retkeilyyn ja matkailuun liittyviä kirjoja ja karttoja.

Kustannamme Tapio-nimellä (ent. Metsäkustannus) metsänomistajien, metsäalan opiskelijoiden ja ammattilaisten monipuoliseen tiedontarpeeseen kirjoja esimerkiksi metsänhoidosta ja metsäluonnosta. Julkaisemme käytännön ohjeita ja oppaita metsänhoidon eri työvaiheisiin ja esimerkiksi metsäverotukseen liittyen. Tuotepäällikkö Heli Virtanen (heli.virtanen(at)tapio.fi) vastaa metsäalan kirjoistamme.

Karttakeskus-nimellä julkaisemme erilaisia retkeilyyn, luontoon ja matkailuun liittyviä teoksia, kartta+matkaopas -yhdistelmäteoksia sekä muun muassa retkeilykarttoja. Kustannuspäällikkö Aino Wuolijoki (aino.wuolijoki(at)karttakeskus.fi) vastaa Karttakeskus-kirjoista.

Emme julkaise romaaneja, novelleja, runoja tai henkilömuistelmia.

Jos sinulla on käsikirjoitus tai kirjaidea, jota haluat tarjota meille, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro ajatuksestasi. Liitä mukaan joko valmis käsikirjoitus tai kirjaidean sisältösuunnitelma, näytetekstiä sekä näyte mahdollisesta kuvituksesta. Mukaan kannattaa liittää lyhyt kuvaus tai luonnehdinta hankkeesta.

Aineistoa voi lähettää sähköpostitse tai kirjeenä. Emme voi taata palautetta kaikille käsikirjoituksille, mutta pyrimme vastaamaan kahden kuukauden kuluessa. Älä lähetä originaalikuvia tai -piirroksia. Huomaathan, ettemme palauta kirjahankkeiden aineistoa ilman eri sopimusta.

Tarjoamme myös tilauskirja ja -karttatoteutuksia organisaatioille, jotka haluavat toteuttaa täysin omannäköisensä kirjan tai kartan. Julkaisemme myös yhteiskustanteita. Näihin liittyviin tiedusteluihin ja tarjouspyyntöihin vastaa asiakkuusjohtaja Janne Kostamo, janne.kostamo(at)karttakeskus.fi.