Ladataan hakutuloksia
Ostoskori

Venemessutarjoukset Karttakaupassa – Poimi ale-tärpit!

Päivämäärä -
Purjevene kesäisessä merimaisemassa

Olemme mukana Vene 24 Båt -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 9.–18.2.2024. Tapio Karttakeskuksen osaston 3c58 löydät alakerran hallista 3. Osastollamme pääset tutustumaan muun muassa Loisto Mariner -mobiilisovellukseen, uusiin säänkestäviin veneilykarttoihimme ja tekemään loistavia messulöytöjä kirjoista ja kartoista.

Suurin osa tarjouksista löytyy myös verkkokaupasta. Karttakaupan messutarjoukset ovat voimassa messujen ajan sunnuntaihin 18.2. asti.

Karjala pyhäjärvi, Saaristomeri ja Lohjanjärvi Hiidenvesi veneilykarttojan kansikuvat.

Veneilykartat messuhintaan

Tapio Karttakeskuksen veneilykartat kattavat koko rannikon Virolahdelta Poriin. Uudistetuilla kartoilla kuvataan merenkulkutietojen ohella tarkasti myös maasto. Kartat soveltuvat mainiosti Suomen saaristoon tutustuvan veneilijän tai melojan matkakumppaniksi. Taitettuna pienikokoista ja vedenkestävää karttaa on helppo käsitellä ja säilyttää veneessä. Uutuutena nyt Lohjanjärvi Hiidenvesi veneilykartta!

Suunnitellessasi pitkiä purjehduksia tai kesäistä veneilylomaa, on tärkeää saada yleiskuva saaristo- ja rannikkoalueista, väylistä, etapeista ja satamista yhdellä vilkaisulla. Uudenlaiset veneilyn suunnittelukartat Saaristomereltä ja Suomenlahdelta ovat juuri tähän tarkoitukseen!

Katso koko veneilykarttavalikoima ›

Kalastuksen taito -e-kirjan kansikuva, kirjoittanut Tom Berg, kustantaja Tapio Karttakeskus

Kalastuksen taito

Kalastus ei ole tuuripeliä. Hyvät kalansaaliit perustuvat tiukkaan logiikkaan ja asioiden tarkkaan laskemiseen. Kalastustoimittaja ja kalastusopas Tom Berg paljastaa uutuuskirjassaan kehittämänsä sääolosuhteisiin perustuvan algoritmin, jonka avulla kuka tahansa pystyy kasvattamaan kalansaalistaan.

Tutustu ja osta ›

Bergin parhaat kalapaikat löytyvät nyt myös Loisto Mariner -sovelluksesta!

Meritaimenen rantakalastus -kirjan kansikuva, kirjoittanut Hasse Härkönen, kustantaja Karttakeskus

Meritaimenen rantakalastus

Pitkän linjan kalastustoimittaja ja tietokirjailija Hasse Härkösen Meritaimenen rantakalastus on kauan kaivattu perusteos taimenen kalastamisesta Suomen ja muiden Itämeren maiden rannikolla. Kattava ja runsaasti kuvitettu tietopaketti kalastuksen harrastajille ja meritaimenen tilasta kiinnostuneille välittää tunnelmat Itämeren rannoilta.

Tutustu ja osta ›

Jäämeren kalastus – jigejä ja juksauksia

Jäämeren kalastuskirja kertoo mieleen painuneista kalaretkistä ja kalastustilanteista sekä pohjoiseen merikalastukseen liittyvistä taidoista ja välineistä. Yli neljäkymmentä vuotta merikalastuksesta kokemusta kerryttäneen Markku Myllylän kirjan taustana on Jäämeren monipuolinen luonto upeine maisemineen, lukuisine kalalajeineen, lintuineen ja valaineen.

Tutustu ja osta ›

Pohjoiskalotin kalapaikkaopas kansikuva, kirjoittaneet Sulo Tiainen ja Ari Savikko, kustantaja Tapio Karttakeskus

Pohjoiskalotin kalapaikkaopas

Napapiirin pohjoispuolisen Suomen Lapin, Norjan Finnmarkin sekä osia Ruotsin Norrbottenista kattava asiantunteva kalastusopas pohjoisille kalavesille: yksityiskohtaisia ja houkuttelevia mutta realistisia kuvauksia kuohuvista koskista, hiljaisista suvannoista ja piilevistä apajista. Kalapaikkojen kuvauksessa keskitytään luonnonoloihin, ja oppaan kuvitus auttaa ymmärtämään niiden luonteen.

Tutustu ja osta ›

UIntiretkillä avovesissä -kirjan kansikuva, kirjoittaja Päivi Pälvimäki, kustantaja Karttakeskus

Uintiretkellä avovesissä

Avovesiuinnin kouluttajan ja intohimoisen uimarin Päivi Pälvimäen teos opastaa uimaan avovesissä läpi vuoden. Kirjassa kerrotaan, millaisia taitoja ja varusteita erilaiset olosuhteet vaativat. Avovesiuinti on ainutlaatuinen tapa liikkua luonnossa, retkeillä ja vaeltaa. Luonnonvesien kirjoon voi tutustua turvallisesti, kun uimataito, uintikunto ja avoveden olosuhteet on otettu huomioon.

Tutustu ja osta ›

Lisää huipputarjouksia

Kurkkaa koko tarjousvalikoima! Mukana myös vanhempien suosikkiteosten viimeisiä kappaleita: poimi löytölaarista esimerkiksi Laiturikirja, Veneenomistajan korjaus- ja huoltokirja, 100 vuotta suomalaisia uistimia tai Lohivieheen valinta- ja viritysopas.

Katso Karttakaupan tarjoukset ›

Kokeile Loisto Marineria 7 päivää maksutta

Lataa Loisto Mariner nyt. Saat Suomen merikartat ja maastokartat sekä navigointia helpottavat työkalut käyttöösi helposti, yhdellä vuosimaksulla vain 34,99 €/vuosi.

Lataa Google Playsta tai App Storesta ja kokeile 7 päivää maksutta!

Google Play -palvelun ikoni
Apple App Store ikoni