Ladataan hakutuloksia
Ostoskori

Miten pienten lasten kanssa pärjää vaelluksilla? Susanna Ylisen positiivinen retkeilykirja kannustaa lapsiperheretkeilyyn

Päivämäärä -

Luulitko, että lasten saamisen myötä reppureissut ja pitkät vaellukset ovat taakse jäänyttä elämää? Päinvastoin! Vauvat ja lapset ovat mitä mainiointa retkeilyseuraa, joiden kanssa onnistuvat niin rattoisat päiväretket, vaellukset, hiihtovaellukset kuin pitkät pyöräretketkin!

Susanna Ylinen on Suomen tunnetuin lasten kanssa vaeltava vanhempi. Hän on tullut tunnetuksi perheretkistään ja kaikkina vuodenaikoina tekemistään pitkistä vauvavaelluksista.

Tapio Karttakeskuksen uutuuskirjassa Lapsiperheen retkiopas käsitellään erilaiset retket, vuodenajat, eri-ikäiset lapset, retkille valmistautuminen, varusteet, turvallisuus, hygienia sekä ruoka ja juoma retkillä. Lukuisat retkipäiväkirjat kertovat seikkailunmakuisesta elämästä, onnistumisista ja toisinaan myös vastoinkäymisistä.

Susannakaan ei ole aina ollut retkeilijä. Yritysten ja kokeilujen kautta perheen päiväretket ovat laajentuneet pitkiksi seikkailuiksi niin kävellen, hiihtäen, pyöräillen kuin soutaenkin. ”Minun supervoimani on rohkeus yrittää ja uskallus myös kääntyä tarvittaessa takaisin”, Susanna kertoo.

Opas murtaa ennakkoluuloja lapsiperhe-elosta. Kirja kertoo unelmien toteuttamisesta ja uskalluksesta elää oman perheen näköistä elämää. Susannan elämästä riemuitseva, positiivinen ja kannustava asenne säteilee lukijoihin ja tuo rohkeutta ja uskoa omaan onnistumiseen.

Lapsiperheen retkiopas

Susanna Ylinen on Suomen tunnetuin lasten kanssa vaeltava vanhempi. Vauvat ja lapset ovat mitä mainiointa retkeilyseuraa, joiden kanssa onnistuvat niin rattoisat päiväretket, vaellukset, hiihtovaellukset kuin pitkät pyöräretketkin!

Susannan elämästä riemuitseva, positiivinen ja kannustava elämänasenne säteilee lukijoihin ja tuo rohkeutta ja uskoa omaan onnistumiseen.

Osta Karttakaupasta ›

Katso myös muut kirjavinkit lasten kanssa retkeilyyn ja vaeltamiseen.

Artikkelin kuva: Susanna Ylinen