Ladataan hakutuloksia
Ostoskori

Palautusohjeet

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteillamme on pääosin kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus.
Palautuksen voi tehdä vain Postin kautta.

Seuraavilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta:

Karttatulosteet: Karttatulosteet valmistetaan tilaustyönä, jolloin niillä ei ole kuluttajansuojalain mukaan palautusoikeutta. Palautusoikeus/vaihto koskee kuitenkin aineisto- tai materiaalivirheitä.
Digitaaliset karttaohjelmat ja kartat: Mikäli karttaohjelma on asennettu ja otettu käyttöön ei tuotetta voi palauttaa.
Jälkikäsitellyt kartat: Vakiomuotoisesta kartasta tehdyn jälkikäsitellyn kartan (esim.karttataulun tai laminoidun kartan) voi palauttaa 14 vuorokauden sisällä toimituksesta mutta palauttamisen järjestäminen ja kustannukset kuuluvat tilaajalle. Palautusoikeutta ei ole merikartoista, historiallisista kartoista, ilmailukartoista tai karttatulosteista valmistetuilla jälkikäsitellyillä kartoilla. Jälkikäsitellyn ja palautetun tuotteen tulee olla virheetön.

Tapio Palvelut Oy ei vastaa palautuksen yhteydessä jälkikäsitellylle tuotteelle tulleista vaurioista.

Metsäpuiden siemenet: Kuluttajansuojalain(1978/38) mukaan kuluttajana pidetään luonnollista henkilöä, joka hankkii kulutushyödykkeen pääasiassa muuhun tarkoitukseen kuin harjoittamaansa elinkeinotoimintaa varten. Näin ollen metsäpuiden siementen myynti ei pääsääntöisesti ole kuluttajakauppaa, eikä sitä koske kuluttajansuojalain mukainen verkkokauppaa ja etämyyntiä koskeva 14 vrk:n peruutusoikeus.

Metsäpuiden siemenet toimitetaan sinetöidyssä pakkauksessa ja niiden säilytys vaatii erityistä huomiota ,jotta voidaan varmistaa tuotteen pysyminen olennaisesti muuttumattomana sekä vähentymättöminä. Siemenpakkaus on säilytettävä avaamattomana ja säilytysohjeiden mukaisesti palauttamiseen asti. Metsäpuiden siementen palautustapauksissa maksu palautetaan vasta, kun tuote on palautettu ja todettu myyntikelpoiseksi idätystestauksella. Tapio antaa ohjeet palautusmenettelystä siemenkeskus(at)tapio.fi.

Ilman peruutusilmoitusta kauppaa ei katsota puretuksi. Kun haluat palauttaa tuotteen, täytä allaoleva tuotepalautuslomake ja paina lähetä. Lähetämme sinulle sähköpostitse tarkemmat palautusohjeet.

Palautuslomake

Lomake palautemenettelyä varten

  • Syötä tähän verkkokaupan tilauksen tilausnumero. Tilausnumeron löydät lähetteen kohdasta "merkki" tai sähköpostiisi lähetetystä tilausvahvistuksesta.
  • Kerro tässä, minkä tuotteen tai tuotteet haluat palauttaa: tuotteen nimi, tuotenumero, kpl-määrä. Kerro myös palautuksen syy.
    Olemme sinuun yhteydessä ohjeista palauttamiseen liittyen joko puhelimitse tai sähköpostitse.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Paketin/kirjeen voit jättää ilmaiseksi ns. asiakaspalautuksena Postiin ilman postimaksua saatuasi palautustunnuksen. Palauttaminen edellyttää tuotteen pakkaamista asianmukaisella tavalla. Laita pakettiin mukaan myös kopio lähetteestä. Palautamme maksun pankkitilillesi/luottokortillesi, kun olemme saaneet tiedon tuotteen palautumisesta varastoomme ja se on todettu virheettömäksi.