Ladataan hakutuloksia
Ostoskori

Lahjavinkki: Loisto Mariner ilahduttaa niin veneilijää, kalastajaa kuin vesistön ääressä mökkeilevääkin

Päivämäärä -
Loisto Mariner Turvallista ja huoletonta navigointia merellä, sisävesillä ja maalla. Kokeile 7 päivää maksutta!

Lahjakortti on helppo ja ekologinen tapa ilahduttaa veneilijää, kalastajaa ja retkeilijää.

Talvikaudella veneilijällä on aikaa valmistautua tulevaan veneilykauteen. Loisto Mariner -sovellukseen voi tallentaa omia pisteitä ja reittejä ja suunnitella valmiiksi kesän reissuja. Loistossa on myös satoja nähtävyyksiä ja kalastuskohteita Suomenlahden, Saaristomeren ja Ahvenanmaan alueilta.

Nähtävyyksien joukossa on esimerkiksi paljon historiallisia kohteita, kuten vanhoja jatulintarhoja, kalliokaiverruksia, kalastajakyliä ja sota-ajan muistomerkkejä.

Tarkat kalastuskohdevinkit opastavat lajikohtaisesti hauen, ahvenen, kuhan ja meritaimenen ottipaikoille erityisesti Suomenlahden alueella. Tom Bergin kokoamat vinkit sisältävät myös tiedot muun muassa kalastustavasta, viehetyypistä, ajankohdasta ja syvyydestä.

Ilahduta retkeilevää, veneilevää tai kalastavaa ystävää tai muuta läheistä antamalla hänelle Loisto Mariner vuodeksi käyttöön

  • Osta esimerkiksi R-Kioskilta Google Play tai App Store -lahjakortti summalle 35 €. Digitaalisen App Store -lahjakortin voi ostaa myös Applen verkkokaupasta. Lahjan saaja voi maksaa antamallasi lahjakortilla Loisto Marinerin yhdeksi vuodeksi (34,99 €).
  • Lataa ja tulosta alta lahjaviesti, jonka voit antaa läheiselle ostamasi lahjakortin kanssa. Lahjan saaja löytää viestistä ohjeet Loisto Mariner -sovelluksen lataamiseksi. Viestin voi lähettää myös vaikkapa sähköpostin liitteenä tai WhatsAppissa, jos lahjan saaja asuu kauempana.

Lataa ja tulosta tästä Loisto Mariner -lahjaviesti

Asiakkaiden jakamia arvioita ja käyttökokemuksia Loisto Marinerista Google Playssa ja App Storessa

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Hyvät kartat ja ihanaa että saan merkattua suosikkipaikkani reittien varsilla muistiin.”

⭐️⭐️⭐️⭐️
”Kyllähän tämä maksettavaksi menee ilman muuta kokeilujakson jälkeen. Ylivoimaisesti selkein karttamateriaali, mitä on tullut vastaan ja miksei olisi kun on lähes yksi yhteen oikeiden karttojen kanssa.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Karttapohja on väylämerenkulkua ajatellen markkinoiden parhaita. Yhtenevä väritys virallisen paperikartan kanssa on hyvä ratkaisu ja Loisto Marinerin vektorikarttaa on huomattavasti mukavampi käyttää kuin suoraan paperikarttaa vastaavia rasterikattoja.”

⭐️⭐️⭐️⭐️
”On kyllä todella hyvä ja tarkka, erityisesti selkeys sai minut ottamaan apin vaikka mulla on plotteri veneessä.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Kartta on oikein hyvä, koska myös zoomatessa näkyvät merenkulkua kiinnostavat merkit ja resoluutio optimaalinen.”